Twitter - @RBLVlietland

Reddingsbrigade Nederland

 
Buzz it!Share in FacebookTweet it!

De RBL heeft er een aantal nieuwe EHBO’ers bij! Sinds begin november zijn een aantal leden van de RBL bijna elke zaterdagochtend bezig geweest met oefenen voor het EHBO diploma. De lessen werden gegeven bij de Zoetermeerse Reddingsbrigade en bestonden vooral uit praktijkoefeningen.

 

Na 10 weken waren de leden dan ook flink klaargestoomd voor het examen. Sommigen hadden al praktijkervaring, voor anderen was de EHBO een nieuwe wereld.

 

Iedereen zat op de dag van het examen gezellig op de gang van het clubhuis in Zoetermeer, terwijl binnen het examen werd afgenomen. De lotussen waren goed voorbereid en haalden behoorlijk wat uit de kast om de kandidaten te testen.

 

Nadat iedereen aan de beurt is geweest volgde er nog een kort overleg tussen de examinatoren. Voor de kandidaten een zeer spannend moment, hoewel eigenlijk niemand zich druk hoefde te maken.

 

Uiteindelijk kwam het verlossende woord dat iedereen van Reddingsbrigade Leidschendam die mee heeft gedaan aan het examen, is geslaagd voor het EHBO diploma!

 

Alle geslaagden gefeliciteerd!

 

Social RBL

Facebook Hyves Picasa LinkedIn Twitter RSS

Aangesloten bij

Reddingsbrigade.nl

 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com