Twitter - @RBLVlietland

Reddingsbrigade Nederland

 
Buzz it!Share in FacebookTweet it!

Met 9 bewakers, een brandweerbus en de vlet heeft de RBL toezicht gehouden bij de intocht van Sinterklaas in Leidschendam en Voorburg. Onze grote Reddingsbrigade-banners hadden we mooi zichtbaar rond de sluisjes neergezet en de bewakers waren mooi herkenbaar in hun reddingsbrigadekleding.

In Leidschendam zijn we door de brandweer geholpen met het in- en uittakelen van onze boot. Doordat de sluisjes niet meer zouden schutten zou het voor ons anders vrijwel onmogelijk zijn geweest om bij deze intochten aanwezig te zijn!

Na het te water laten duurde het even tot de eerste mensen kwamen. Maar een paar minuten later stond het plotseling stamp- en stamp vol! Wat een ENORME hoeveelheid mensen waren dit jaar op de intocht afgekomen! Duizenden mensen rond de sluisjes en ook de Delftsekade stond tot de Vlietweg helemaal vol.

In Voorburg was het niet anders: ook daar vormde zich een waanzinnig grote menigte rond de Oude Haven. Ook daar was onze bezetting goed verspreid om alle hoeken van de kade in de gaten te kunnen houden. Gelukkig had de organisatie dit jaar goed gezorgd voor dranghekken en bleef daarmee het risico beperkt tot de steile kanten hier en daar. Ook in Voorburg waren onze kleding en vlaggen goed zichtbaar.

Sinterklaas was ook zo vriendelijk om op de foto te gaan met ons eendje. Kijk daarvoor op de Facebook-pagina van het eendje: eendje_rbl.

Na afloop hebben we alle spullen weer opgeruimd, nog even een bak warme erwtensoep gegeten en daarna naar huis gegaan. Iedereen die meegeholpen heeft aan deze bewaking: ontzettend bedankt! We hebben ons goed laten zien en van begin tot eind heeft iedereen heel goed meegeholpen! Super!

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Social RBL

Facebook Hyves Picasa LinkedIn Twitter RSS

Aangesloten bij

Reddingsbrigade.nl

 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com