Twitter - @RBLVlietland

Reddingsbrigade Nederland

 
Buzz it!Share in FacebookTweet it!

De geslaagden van eind oktober 2012Voor de meesten was het meer dan een jaar oefenen, voor sommigen wat korter, maar alle 18 kandidaten van Reddingsbrigade Leidschendam zijn geslaagd voor hun zwemexamen.

Voor het eerst werd de nieuwe diplomalijn van Reddingsbrigade Nederland gevolgd. Hiermee wordt men opgeleid tot junior redder, zwemmend redder en daarna junior lifeguard. Een systeem dat beter aansluit op de opleidingen in de landen om ons heen en meer is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk. Vanaf een jaar of 10 kan iedereen die al een zwemdiploma heeft meedoen met de opleidingen van de RBL. Ook volwassenen die het zwemmend redden willen leren zijn van harte welkom.

De geslaagden kunnen met hun nieuwe diploma op zak direct gaan toewerken naar een volgend diploma en ze kunnen gaan meedraaien in de bewakingen die de RBL op Vlietland en bij evenementen uitvoert. Zo zullen enkelen gelijk van de mogelijkheid gebruik maken om te helpen bij de intocht van Sinterklaas.

Met dit examen en de laatste bewaking voor de deur sluit de RBL een geslaagd seizoen af. Zowel op het gebied van vaar- en zwemopleiding als in de bewakingsactiviteiten zijn successen geboekt. Mede dankzij de inzet van de leden van de buurtbrigades Naaldwijk, Zoetermeer, Delft en Alphen aan den Rijn kon de RBL alle zomerweekends met grote mate van kwaliteit actief zijn in haar bewakingen.

 

Bovenstaand bericht verscheen deze week ook in Het Krantje.

 

Social RBL

Facebook Hyves Picasa LinkedIn Twitter RSS

Aangesloten bij

Reddingsbrigade.nl

 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com