Twitter - @RBLVlietland

Reddingsbrigade Nederland

 
Buzz it!Share in FacebookTweet it!

Onderdeel van de jaarlijkse carnavalsoptocht in Leidschendam, of beter gezegd Zwabberdam, is het stuntje bij de sluis. De prins wordt hierbij in een mandje in de Vliet gedompeld. Een dappere onderneming want op sommige delen van de Vliet lag nog een laagje ijs dat herinnerde aan de IJspret en oefening ijsongevallen. Een goede reden om de kades te laten bewaken door de reddingsbrigade.

Door wat miscommunicatie waren we aan de late kant met de organisatie van deze dag, gelukkig hebben we inmiddels veel ervaring met evenementen bij de sluis en is het gelukt om binnen twee dagen een volledig team en een inzetplan rond te maken.

De laatste jaren hebben we een goede relatie opgebouwd met de collega's van de Delftse en Naaldwijkse Reddingsbrigade. Dit is een belangrijk succes van het regionale samenwerkingsproject RVR, Regionale Voorziening Reddingsbrigades. Vanuit de samenwerking hebben we maar liefst 10 leden op de been gebracht welke dankzij gezamenlijke trainingen prima als één team ingezet kunnen worden.

Het kleine voertuig van de RBL is momenteel bij de dealer voor periodiek onderhoud. Om toch mobiel te zijn kon gebruik gemaakt worden van het nieuwste ondersteuningsvoertuig van de landelijke bond.

 

 

Social RBL

Facebook Hyves Picasa LinkedIn Twitter RSS

Aangesloten bij

Reddingsbrigade.nl

 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com