Twitter - @RBLVlietland

Reddingsbrigade Nederland

 
Buzz it!Share in FacebookTweet it!

De Reddingsbrigade Leidschendam nodigt je van harte uit voor een serie van 5 introductielessen conditiezwemmen. Vergroot je conditie en maak kennis met de veelzijdige en gevarieerde zwemtrainingen van de Reddingsbrigade Leidschendam!

In deze introductielessen besteden we aandacht aan zwemtechniek en bouwen we duurvermogen op. Naast zwemmend redden trainen de leden van de RBL namelijk ook gewoon hun zwemconditie. Niet voor een wedstrijd of met een ongrijpbaar doel, maar gewoon voor het plezier en natuurlijk voor conditiebehoud. Op speelse en gevarieerde wijze starten we rustig met techniekoefeningen en korte afstanden. Ieder op zijn eigen niveau. In de vijf lessen neemt de afstand per les toe en kun je je eerder geleerde zwemtechniek verbeteren. Aan het eind van de les zul je moe maar zeer voldaan je bed op kunnen zoeken!

 

Alle lessen zijn op donderdagavond. Om 20:45 gaan we omkleden zodat we om 21:00 kunnen starten met wat techniek/theorie. Van 21:30 tot 22:15 hebben we het water beschikbaar en gaan we zwemmen. De lessen worden gegeven op de volgende data: 29-03, 05-04, 12-04, 19-04 en 26-04.

 

Inschrijven: via het inschrijfformulier.
Kosten: 15 euro
Doelgroep: iedereen die al kan zwemmen en die het leuk vind wat aan conditiezwemmen te doen.

De Reddingsbrigade Leidschendam nodigt je van harte uit voor een serie van 5 introductielessen conditiezwemmen. Vergroot je conditie en maak kennis met de veelzijdige en gevarieerde zwemtrainingen van de Reddingsbrigade Leidschendam.

 

Social RBL

Facebook Hyves Picasa LinkedIn Twitter RSS

Aangesloten bij

Reddingsbrigade.nl

 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com